Viborg Mensendieck

Hvad er Mensendieck?

Mensendieck er individuel gymnastik for begge køn og alle aldre. Dine svage muskler styrkes, ømme og spændte muskler strækkes og afspændes. Alt foregår stille og roligt, og samtidig lærer du at koordinere dit åndedræt med øvelserne.

I træningslokalet er du omgivet af spejle. Du kan hele tiden forfra, bagfra og fra siden følge dine bevægelser og musklernes arbejde. Efterhånden vil du både mærke og se den forandring, der sker med din krop, når den finder tilbage til en sund og velfungerende tilstand.

Mensendieck gymnastik kræver ikke andet af dig, end at du er koncentreret og opmærksom under instruktionen. Du lærer Mensendieck gymnastik ved at lytte til underviseren, der stille og roligt forklarer, hvad du skal gøre og hvornår. Det er dig, der gør arbejdet under kyndig vejledning. Efterhånden retter du ubevidst større opmærksomhed mod din krop og dens bevægelighed. Du får balance i led og muskler, så rygsøjlen får støtte, og efterhånden bliver dine bevægelser mere smidige og ubesværede end tidligere.

Du opdager, at du tager gymnastikken med dig fireogtyve timer i døgnet – i hverdagen og på jobbet. Læs mere her på Dansk Mensendieck Forbunds hjemmeside
Brit S Madsen | Industrivej 20 A, 8800 Viborg  | Tlf.: 60 65 45 81 | britsmadsen@gmail.com